Ελλάδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση του 28χρονου Θεμιστοκλή στην Ξάνθη

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση του 28χρονου Θεμιστοκλή Φρύδα από την Ξάνθη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Τρίτη (5/11).

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 28χρονου σήμερα Πέμπτη (14/12) και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τους οικείους του, δεν έχει μόνιμο τόπο διαμονής και συχνά μετακινείται. Να σημειωθεί ότι τελευταία φορά βρισκόταν στην πόλη της Ξάνθης, ενώ σκόπευε να μετακινηθεί προς τη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ο Θεμιστοκλής Φρύδας έχει ύψος 1,73 μ. και είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Επίσης, έχει και στα δύο χέρια τατουάζ μανίκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δημοφιλέστερα

To Top