Αθλητισμός

Conference League, ΠΑΟΚ-Ελσίνικι (19:45, Cosmote Sports) – Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Με το διπλό στη Φρανκφούρτη ξεκαθάρισε κι η τελευταία εκκρεμότητα στον 7ο όμιλο με τον Δικέφαλο του βορρά να προκρίνεται απευθείας στους 16 του Conference League και να περιμένει τη Δευτέρα να μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στους διπλούς αγώνες τον Μάρτιο.

Ο σημερινός αγώνας με την Ελσίνκι δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να δημιουργήσει ρεκόρ συγκομιδής πόντων σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης (με νίκη θα φτάσει τους 16), να διευρύνει το αήττητο του στο φετινό Conference στα 13 ματς και παράλληλα να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το δικό του ranking στη βαθμολογία της UEFA εν όψει των μελλοντικών κληρώσεων.

Παράλληλα αυτό το ματς είναι κι η τελευταία ευκαιρία για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να δουν την ομάδα τους για το επόμενο δίμηνο καθώς μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου ισχύει η απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή όλων των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Δεδομένου ότι την Κυριακή ακολουθεί το δύσκολο ματς στην Τρίπολη ο Λουτσέσκου, που άφησε εκτός αποστολής τον Ζίβκοβιτς θα κάνει αρκετές αλλαγές.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

Όσον αφορά την Ελσίνκι βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Θεσσαλονίκη, καθώς το πρωτάθλημα στη χώρα έχει ολοκληρωθεί (το κατέκτησε για 33η φορά στην ιστορία της) και θέλει για λόγους γοήτρου ένα θετικό αποτέλεσμα για να προσπεράσει την Αμπερντίν.

ΕΛΣΙΝΚΙ (Τόνι Κορκεακούνας): Εστ, Πέλτολα, Τένιο, Τοϊβιο, Ράιταλα, Σοϊρι, Λίνγκμαν, Χετεμάι, Χόστικα, Ραντούλοβιτς, Κέσκινεν.

Διαιτητής: Γκιόργκι Κρουασβίλι (Γεωργία).

Δημοφιλέστερα

To Top