Διεθνή

Τζιλ Μπάιντεν: «Σκουπίδι» χαρακτήρισαν Αμερικανοί το χριστουγεννιάτικο βιντεοκλίπ της Πρώτης Κυρίας

Χλευάζουν οι Αμερικανοί το χριστουγεννιάτικο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντάς το «παράξενο» και «απόλυτο σκουπίδι».

Οι προσπάθειες της συζύγου του Αμερικανού προέδρου να προσφέρει λίγη χαρά μέσω του βιντεοκλίπ έπεσαν στο… κενό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Το βίντεο που δημοσίευσε η Τζιλ Μπάιντεν την Τετάρτη, απεικονίζει τα μέλη ενός χορευτικού συγκροτήματος που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, τους «Dorrance Dancers», να ερμηνεύουν με παιχνιδιάρικη διάθεση το σόου «The Nutcracker Suite» στις στολισμένες αίθουσες του Λευκού Οίκου.

Οι χορευτές δείχνουν πώς έχει διακοσμηθεί κάθε δωμάτιο στον Λευκό Οίκο για τις γιορτές.

«Λίγη μαγεία, θαύμα και χαρά που σας φέρνουν οι ταλαντούχοι χορευτές του “Dorrance Dance” με την παιχνιδιάρικη ερμηνεία του “The Nutcracker Suite”. Απολαύστε τους!», έγραψε στο Χ (πρώην Twitter) η δεύτερη σύζυγος του Μπάιντεν.

Στη διάρκεια του βίντεο, οι χορευτές- κυρίως μαύροι- χαμογελούν φορώντας αστραφτερά κοστούμια, ωστόσο, πολλοί ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να αμφισβητήσουν τη σχέση του βιντεοκλίπ με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Άλλοι ακόλουθοι στα social media δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο μιλώντας με αγάπη τους εορτασμούς των Χριστουγέννων της τέως «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Πάντως, η πλειοψηφία των σχολίων που είχε ο επίσημος λογαριασμός στο X( πρώην Τwitter) της Τζιλ Μπάιντεν δεν ήταν διόλου κολακευτικά, αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα.

Ο δεξιός μπλόγκερ Ίαν Μάιλς Τσεόνγκμ όπως και ο αντιεμβολιαστής ακτιβιστής Άλεξ Ρόζεν, εξέφρασαν την έντονη απογοήτευσή τους για το χριστουγεννιάτικο βιντεοκλίπ της Τζιλ Μπάιντεν.

Και δεν ήταν οι μόνοι… «(Το βιντεοκλίπ) Θα έπρεπε να συνοδεύεται από ευαισθησία. Αυτό είναι φρικτό», έγραψε ο λογαριασμός «Libs» του TikTok. «Απόλυτο σκουπίδι», έγραψε ένας άλλος ακόλουθος.

«Είναι ψυχικά άρρωστα τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο του Μπάιντεν», έγραψε στο Twitter ο κωμικός Τιμ Γιανγκ. «Είναι τόσο περίεργα. Παράξενα. Φρίκη», ήταν η άποψη άλλου ατόμου.

Από την πλευρά της, η συντηρητική ακτιβίστρια, Μπριζίτ Γκάμπριελ, έσπευσε να υποστηρίξει ότι «Τα παιδιά δεν πρέπει να δουν αυτή τη βρωμιά».

Τον Νοέμβριο, η Δρ. Τζιλ Μπάιντεν δήλωσε πως ήθελε όλοι όσοι επισκέπτονται τον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια των γιορτών να αισθάνονται σαν παιδιά. «Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί για να αιχμαλωτίζει αυτή την αγνή, αφιλτράριστη απόλαυση και φαντασία», έτσι οι επισκέπτες «βλέπουν αυτή την εποχή του χρόνου μέσα από τα θαυμάσια, αστραφτερά μάτια των παιδιών», είχε δηλώσει η «Πρώτη Κυρία» κατά την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στις αρχές του μήνα.

Φέτος, περίπου 100 χιλιάδες επισκέπτες αναμένονται να περάσουν το κατώφλι του Λευκού Οίκου για τις γιορτές. Ο σύζυγος του Αμερικανού προέδρου υποστήριξε μάλιστα ότι ήταν «τόσο καταπληκτικό» να βλέπεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην είσοδο της Ανατολικής Πτέρυγας του Λευκού Οίκου, μία ημέρα μετά την «Ημέρα των Ευχαριστιών». «Όταν ο Τζο και εγώ το είδαμε χθες το βράδυ, αισθανθήκαμε γοητευμένοι», είπε.

Δημοφιλέστερα

To Top