Αθλητισμός

Ο Ντέμης εξήγησε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού: «Τον αιφνιδίασε η Μακάμπι, δεν είχε καθαρό μυαλό» – Βίντεο

Ο Παναθηναϊκός αν και ξεκίνησε στον όμιλο του Europa League με νίκη (2-0) επί της Βιγιαρεάλ και συνέχισε με ισοπαλία (0-0) με τη Μακάμπι στη Χάιφα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς τα έκανε… μούσκεμα.

Υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/12) την Μακάμπι στην Αθήνα και ήθελε δύο αποτελέσματα για να συνεχίσει στο Conference League. Με νίκη και με ισοπαλία συνέχιζε στην Ευρώπη και το 2024 και με ήττα έμενε 4ος! Τελικά έχασε με 2-1 από τους Ισραηλινούς και συμπλήρωσε 4 σερί ήττες στον όμιλο.


Ντέμης: Αιφνιδιάστηκε από Μακάμπι ο ΠΑΟ, δεν είχε καθαρό μυαλό για να εκτελέσει | bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Έμεινε στους 4 βαθμούς που πήρε στις 2 πρώτες αγωνιστικές και ήδη έχει αρχίσει μουρμούρα από μικρή μερίδα του κόσμου για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την παρουσία κάποιων παικτών.

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟ μίλησε και ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είπε στον Sport Fm: «Αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό με το πώς μπήκε στο παιχνίδι η Μακάμπι και είχε την τύχη να βάλει και γκολ. Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε τρόπο να απαντήσει στο δικό του καλό διάστημα. Είχε μια σιγουριά ότι αργά ή γρήγορα θα το βάλει το γκολ, αλλά η Μακάμπι μπήκε πιο ορμητικά και τον αιφνιδίασε. Τα γκολ ήταν από λάθη ατομικά. Είχε ατυχία ο Παναθηναϊκός, αλλά του έλειψε το καθαρό μυαλό να εκτελέσει σωστά».

Σχολιάζοντας την άμυνα της ομάδας της Αθήνας είπε: «Είναι πράγματι χειρότερη από πέρυσι, όμως ακόμη και χθες ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες και για να βάλει παραπάνω γκολ. Από ένα σημείο και μετά άρχισε λογικά να ρισκάρει ο Γιοβάνοβιτς».

Δημοφιλέστερα

To Top