Ελλάδα

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που τα ΜΑΤ αρνούνται να πάνε στη Λεωφόρο – «Όταν χρειαστεί, να μεταβούμε»

Στο «φως» έρχεται ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι κλήθηκαν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου να μεταβούν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα, αρνούνται να πάνε στη Λεωφόρο.

Οι άνδρες των ΜΑΤ ακούγονται στο ηχητικό που δημοσίευσε το ΟΡΕΝ, από τον ασύρματο να αναφέρουν πως θα παραμείνουν στη συμβολή της Κηφισίας και Αλεξάνδρας και πως θα μεταβούν στο γήπεδο μόνο αν γίνουν επεισόδια, σε ένδειξη σεβασμού προς τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη.

«Κέντρο από 525, στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μας, αλλά και προς ένδειξη σεβασμού στον τραυματία συνάδελφο, παραμένουμε στον κόμβο σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Όταν χρειαστεί να αποκατασταθεί η τάξη πέριξ του γηπέδου, διαβιβάστε μας να μεταβούμε για την αποκατάσταση της τάξης», ακούγεται να λέει η διμοιρία προς το Κέντρο Επιχειρήσεων. «Από 526, ομοίως», «Και από 511 ομοίως», ακούγονται να λένε μετά οι άλλες διμοιρίες.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:


Το OPEN αποκαλύπτει: Το ηχητικό ντοκουμέντο από το «Αντάρτικο» των ΜΑΤ  | Ethnos

Δημοφιλέστερα

To Top