Αθλητισμός

Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: «Διπλό» και με παίκτη λιγότερο – Δείτε τα γκολ

Η Τότεναμ σε ένα σκληρό ματς επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Νότιγχαμ, πήρε τη 10η φετινή της νίκη κι έπιασε τη Σίτι στην 4η θέση. Στο -4 από την κορυφή οι Λονδρέζοι που είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Κουλουσέφσκι, ο οποίος σκόραρε και μοίρασε ασίστ. Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη παραμένουν οι «Κόκκινοι», οι οποίοι είχαν ευκαιρίες, αλλά όχι και ουσία…

Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν από την πάσα του Κουλουσέφσκι ο Σον δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Τέρνερ. Η Νότιγχαμ μετά το μουδιασμένο δεκάλεπτο, πήρε μέτρα, πίεσε τους Spurs και κατάφερε να τους αποδιοργανώσει. Εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι η ομάδα του Κούπερ, όμως δημιουργικά ήταν ακόμα φοβισμένη.

Ενα καλό σουτ του Τζόνσον στο 22′ που έδιωξε ο Τέρνερ, ήταν η δεύτερη ευκαιρία των Λονδρέζων μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στο 45+2′ η Τότεναμ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, όταν από υπέροχη ασίστ του Κουλουσέφσκι, ο Ριτσάρλισον με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Παράλληλα, οι Λονδρέζοι έσπασαν ακόμα ένα ρεκόρ, αφού ήταν το 15ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο βρίσκουν δίχτυα.

Δείτε ΕΔΩ το 0-1 

Η Νότιγχαμ μπήκε πιο ορεξάτη στην επανάληψη, πίεσε ψηλά, κέρδισε μονομαχίες και κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα. Ετσι, φτάσαμε στο 58′ όταν ο Ελάνγκα από υπέροχη πάσα του Γουίλιαμς σημείωσε το 1-1. Ωστόσο, το VAR υπέδειξε οφσάιντ, το γκολ δε μέτρησε και σα να μην έφτανε αυτό, η Τότεναμ κατάφερε στο 65′ να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Τέρνερ έκανε τη λάθος μεταβίβαση, ο Κουλουσέφσκι πήρε την μπάλα και με ιδανικό τελείωμα σημείωσε το 2-0.

Δείτε ΕΔΩ το 0-2 

Οι Λονδρέζοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπισούμα, η Νότιγχαμ πίεσε, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με Γουίλιαμς, Τόφολο, αλλά δε βρήκε το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο «κόλπο».

Δείτε ΕΔΩ την αποβολή 

Το δοκάρι στο 90+7′ του Γουντ ήταν η τελευταία καλή στιγμή για τη Φόρεστ, η οποία μετρά μόλις μια νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια, αλλά και τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top