Αθλητισμός

Σεβίλλη: Τέλος ο Αλόνσο, υποψήφιος αντικαταστάτης ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Δυο μήνες διήρκησε η θητεία του Ντιέγκο Αλόνσο στη Σεβίλλη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέλαβε τους Ανδαλουσιάνους στις 10 Οκτωβρίου του 2023 και από το βράδυ του Σαββάτου (16/12) αποτελεί παρελθόν.

Η ήττα των Σεβιγιάνων από τη Χετάφε, ήταν το κύκνειο άσμα του 48χρονου κόουτς στην τεχνική ηγεσία, καθώς λίγο αργότερα το κλαμπ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους. Σε 13 ματς η Σεβίλλη μέτρησε δυο νίκες στο Copa del Rey, τέσσερις ήττες στο Champions League, οι οποίες οδήγησαν σε ευρωπαϊκό αποκλεισμό και στο πρωτάθλημα σε επτά αγωνιστικές είχε πέντε ισοπαλίες, δυο ήττες και καμία νίκη.

Οι Ανδαλουσιάνοι ψάχνουν τον τρίτο τους προπονητή μέσα στη σεζόν, καθώς στην αρχή της χρονιάς είχαν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, ο οποίος είχε απολογισμό δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Σύμφωνα με τη «Relevo» φαβορί για τη διαδοχή του Αλόνσο είναι ο Χάβι Γκράθια και ο Κίκε Σετιέν. Θυμίζουμε πως δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών είχαν «συνδέσει» τη Σεβίλλη με τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top