Ελλάδα

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – «Νομίζαμε ότι το όπλο είναι ψεύτικο για να μας τρομάξει» λέει η παρέα των Κρητικών

Στο «φως» της δημοσιότητας δόθηκε νέο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο είναι στη διάθεση των Αρχών, από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τον αριθμό των πινακίδων από το τζιπ των δραστών το οποίο έχει ενοικιαστεί με τη μέθοδο leasing από συγκεκριμένη εταιρεία.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxqrtdf8xfy1)

«Όταν άρχισε να πυροβολεί ο ένας εξ αυτών θεωρήσαμε πως είναι αστείο και ότι το όπλο είναι ψεύτικο για να μας τρομάξει. Όταν είδαμε τους φίλους μας να σωριάζονται στο έδαφος τότε αντιληφθήκαμε ότι τους σκοτώνει» λέει αυτόπτης μάρτυρας και φίλος των τριών Κρητικών που νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς» τραυματισμένοι.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ακούγονται τέσσερις πυροβολισμοί, όσοι και οι κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σημείο από πιστόλι 9 χιλιοστών. 

Στο βίντεο επίσης, φαίνεται κόσμος να τρέχει ενώ ακούγονται φωνές κάποιων φίλων από την παρέα. «Τον σκότωσες, τον σκότωσες. Βοήθεια, βοήθεια ασθενοφόρο» φωνάζουν από την παρέα των τριών Κρητικών.

Δημοφιλέστερα

To Top