Αθλητισμός

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 4-1: Τεσσάρα κορυφής – Δείτε τα γκολ

Με τον ασταμάτητο Τζουντ Μπέλινγκχαμ να φτάνει τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα και να τον ακολουθούν Ροντρίγκο, Μπραΐμ Ντίαθ και Λούκα Μόντριτς, η Ρεάλ Μαδρίτης «κατάπιε» τη Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (4-1), άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μπαρτσελόνα και ανέβηκε στην πρώτη θέση της La Liga, στο +1 από την Τζιρόνα, η οποία υποδέχεται την Αλαβές το βράδυ της Δευτέρας (18/12, 22:00).


Resumen de Real Madrid vs Villarreal CF (4-1)

To «Hey Jude» δόνησε για άλλη μια φορά το (για πρώτη φορά με κλειστή οροφή) «Σαντιάγο Μπερναμπέου», χάρη σε μια ακόμα παράσταση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο 20χρονος Άγγλος μέσος ήταν απολαυστικός, βρήκε δίχτυα για άλλη μια φορά και οδήγησε την κεφάτη Ρεάλ Μαδρίτης σε επιβλητική νίκη επί μιας πολύ κακής Βιγιαρεάλ (4-1), χάρη στην οποία η Βασίλισσα ανέβηκε στην κορυφή της La Liga, στο +1 από την Τζιρόνα, η οποία όμως υποδέχεται την Αλαβές το βράδυ της Δευτέρας (18/12, 22:00). Στο -7 πλέον, με τα ίδια παιχνίδια με τους Μερένγκες, η τρίτη Μπαρτσελόνα.

Το πάρτι, πάντως, δεν ήταν ολοκληρωμένο, αφού στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου «γύρισε» το αριστερό γόνατο του Νταβίντ Αλάμπα και ο Αυστριακός αμυντικός αποχώρησε χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι, ενώ με μυϊκές ενοχλήσεις έγινε αλλαγή και ο Φερλάν Μεντί.

Ο Κάρλο Αντσελότι επανέφερε τον Αντρέι Λούνιν κάτω από τα δοκάρια και άφησε στον πάγκο τον ανέτοιμο μετά τον τραυματισμό του Ορελιέν Τσουαμενί, ο οποίος τουλάχιστον βγήκε από την μακρά λίστα των απόντων (Τιμπό Κουρτουά, Έντερ Μιλιτάο, Ντάνι Καρβαχάλ, Εντουάρντο Καμαβινγκά, Βινίσιους Ζούνιορ, Αρντά Γκιουλέρ), στην οποία πιθανότατα θα προστεθούν και πάλι νέα ονόματα.

Ο Αϊσά Μαντί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και έδωσε κανονικά το παρών, όχι όμως και ο Ματέο Γκάμπια, η απουσία του οποίου προστέθηκε για τον Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ σε αυτές των Χουάν Φόιτ, Σάντι Κομεσάνια, Ντένις Σουάρεθ και Γέρεμι Πίνο.

13άρι ο Μπέλινγκχαμ, αγωνία για Αλάμπα

Η Ρεάλ κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό και απείλησε με τον Μπέλινγκχαμ, με την Βιγιαρεάλ να απαντάει με κακή τελική προσπάθεια του Ζεράρ Μορένο, με Μπραΐμ Ντίαθ και Ιλίας Ακομάκ να δοκιμάζουν από μακριά εκατέρωθεν, χωρίς επιτυχία.

Δημοφιλέστερα

To Top