Αθλητισμός

Λάτσιο – Ίντερ 0-2, διπλό και στο +4 από τη Γιούβε – Δείτε τα γκολ

Ακάθεκτη η Ίντερ, επικράτησε 2-0 της Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και βρέθηκε στο +4 από τη Γιουβέντους. Εξαιρετικοί οι «Νερατζούρι», πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη και τέταρτη στα τελευταία πέντε εντός συνόρων, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Με 10 παίκτες έμειναν στο τέλος οι Λατσιάλι.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxqy07ofc3z5)

Γρήγορος ρυθμός στο ματς, κάποιες καλές στιγμές κι από τις δυο ομάδες, χωρίς όμως τη μεγάλη ευκαιρία… Στο 40ο λεπτό και από την γκάφα του Μάρουσιτς, ο Λαουτάρο πήρε την μπάλα και με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Στο ξεκίνημά του β’ μέρους, χρειάστηκε η επέμβαση του Ζόμερ από το σουτ του Ροβέλα, για να κρατήσουν οι Μιλανέζοι το μηδέν. Η Ιντερ είχε την ουσία και 66′ πέτυχε το 2-0 με τον Τουράμ έπειτα από ωραία ασίστ του Μπαρέλα. Η Λάτσιο, η οποία έχασε και τον Λάτσαρι στο 86′ λόγω της αποβολής του, είναι στο -7 από την τετράδα.

Λάτσιο: Προβεντέλ, Λάτσαρι, Καζάλε, Χίλα, Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Ροβέλα (75′ Κατάλντι), Καμάντα (65′ Λουίς Αλμπέρτο), Φελίπε Αντερσον (80′ Καστεγιάνος), Τζακάνι (75′ Πέδρο), Ιμόμπιλε.

Ιντερ: Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα (70′ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (89′ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντιμάρκο (70′ Αουγκούστο), Λαουτάρο (89′ Κλάασεν), Τουράμ (78′ Αρναούτοβιτς).

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top