Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έσπασε το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ για τα περισσότερα ριμπάουντ στη νίκη επί των Ρόκετς

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνεται πρώτος ριμπάουντερ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς, προσπερνώντας τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, τα «ελάφια» επικράτησαν 128-119 των Ρόκετς.

Οι back to back νίκες σε διάστημα δύο ημερών για το Μιλγουόκι είναι γεγονός. Οι Μπακς (19-7) επικράτησαν και των Ρόκετς (13-10) με 128-119, στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γράφει για άλλο ένα βράδυ ιστορία.

Αυτήν τη φορά δεν είχε να κάνει με προσωπική επίδοση ή οτιδήποτε άλλο αλλά με το προσπέρασμα του θρύλου Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στα ριμπάουντ. Προσπερνώντας τον όσον αφορά το franchise, έγινε και επίσημα ο παίκτης που είναι πρώτος στις τρεις βασικές κατηγορίες, πόντους, ριμπάουντ, ασίστ για τους Μπακς.

«Καθάρισαν» με Μίντλετον και Γιάννης στο φινάλε

Όσον αφορά τώρα την ίδια την αναμέτρηση, οι Ρόκετς όπως ήταν αναμενόμενο αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Όμως ο Μίντλετον και ο Αντετοκούνμπο βρήκαν τις λύσεις.

Ο πρώτος σκόραρε 14 πόντους στην 4η περίοδο και πέτυχε το τρίποντο για το 112-106, ενώ ο Αντετοκούνμπο ακολούθησε με καλάθι και φάουλ για το 118-111, έχοντας ακόμα 3’44” για τη λήξη.

Δημοφιλέστερα

To Top