Αθλητισμός

Stoiximan Super League: Δοκιμασία στο Αγρίνιο για την ΑΕΚ και για τον Ολυμπιακό στις Σέρρες

Στις 17:00 (CosmoteSport 2) η ΑΕΚ θέλει να αντιδράσει μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και με τρίποντο να προσπεράσει και να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό, ο οποίος πήρε νίκη – ανάσα την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Κηφισιά.

Για τον Παναιτωλικό επιστρέφει ο Μαλής. Εκτός είναι οι ανέτοιμοι Μπακάκης, Σενγκέλια, ο τιμωρημένος Πέρες και ο Ντίας που έχει υποστεί διάστρεμμα. Η αποστολή: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Μπαλντασάρα.

Με πολλές απουσίες πήγε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ένα ερωτηματικό είχε να κάνει με τον Πινέδα, ο οποίος είχε χάσει το παιχνίδι στην Ολλανδία με τα ράμματα που είχε αποκομίσει. Η συμμετοχή του θα κρινόταν μετά την τελευταία προπόνηση και τελικά δεν μπήκε στην αποστολή, από την οποία μένουν εκτός με ενοχλήσεις -τουλάχιστον για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό- και οι Κάλενς, Άμραμπατ και Πισάρο. Φυσικά, όπως αναμενόταν, εκτός παραμένουν οι Στάνκοβιτς, Πόνσε, Αραούχο και ο μακροχρόνια τραυματίας Φερνάντες. Στα θετικά, το γεγονός ότι ο Σιμάνσκι που αποχώρησε τραυματίας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Άγιαξ δεν είχε κάτι ιδιαίτερο, προπονήθηκε και μπήκε στην αποστολή, στην οποία φυσικά επανέρχεται και ο Γκατσίνοβιτς που δεν ήταν διαθέσιμος λόγω τιμωρίας στο Άμστερνταμ, αλλά και ο Φαν Βέερτ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός

Μια ώρα αργότερα (18:00, NovaSports Prime) στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός που προέρχεται από τρεις σερί ήττες, αλλά έχει μια απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Στον Πανσερραϊκό ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Άλεξιτς και στον Γούλερι, ο οποίος ακόμα είναι ανέτοιμος συνεχίζοντας ατομικό. Αντίθετα στο μέτωπο των επιστροφών για την ομάδα των Σερρών επανέρχονται οι Αυλωνίτης και Ντάνκερλουι. Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν και οι αναπληρωματικοί Μασκανάκης και Τσαγκαλίδης λόγω τραυματισμού. Η αποστολή: Χοβάν, Κατσίκας, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Οικονόμου, Τομάς, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασαρίποφ.

Ο Ολυμπιακός, όπως τις περισσότερες φορές, δεν ανακοίνωσε αποστολή. Δεδομένα εκτός είναι οι γνωστοί τραυματίες Φρέιρε, Πορόσο και Σκάρπα, ενώ στις απουσίες προστέθηκε και ο τιμωρημένος Ρέτσος. Επίσης εκτός πλάνων τέθηκε και ο Σολμπάκεν.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top