Ελλάδα

Ο 73χρονος που αναστάτωσε την Αθήνα οδηγώντας ανάποδα, ήταν μεγάλο όνομα στη νυκτερινή διασκέδαση

Είναι καλοκαίρι του 1980 και στο νησί της Κω, ο 28χρονος Μ.Δ ανοίγει ένα μπαρ στην Κω, που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία.

Σαράντα τρία χρόνια μετά, στα 73 του χρόνια πλέον, θα γίνει ο βασικός πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο περιστατικό καταδίωξης για πάνω από μία ώρα, οδηγώντας ανάποδα για τουλάχιστον δεκαπέντε χιλιόμετρα σε κατάσταση μέθης.

Το 2005 ήταν ήδη ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Αθήνα, το οποίο άνοιξε το 1991 και έγινε αμέσως γνωστό στέκι επωνύμων και κοσμικών, ενώ οι ουρές έξω από την είσοδό του στην οδό Αμερικής, πέρναγαν την Βουκουρεστίου.

Ήταν τέτοια η επιτυχία του που ο Μ.Δ. άνοιξε καλοκαιρινό κλαμπ στο Πόρτο Ράφτη το 1995 ενώ «κατέβασε» το κλαμπ στην Μύκονο έξι χρόνια μετά, αρχικά μέσα στη Χώρα, πάντα με μεγάλη επιτυχία.

Το 2003 το κλαμπ μεταφέρεται στην Μύκονο ως beach bar-restaurant, σημειώνοντας αρχικά μεγάλη επιτυχία, αφού ήταν η νέα είσοδος στο νησί των ανέμων που άρχιζε να αλλάζει πρόσωπο.

Ο Μ.Δ. είναι πλέον παντρεμένος με δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, ενώ βιώνει την πλήρη επιχειρηματική του άνθηση.

Η έφοδος και ο ξυλοδαρμός

Το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου του 2005 όμως τουλάχιστον 80 αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κάνουν κινηματογραφική έφοδο στο κλαμπ επί της οδού Αμερικής, μετά από πληροφορίες που είχαν λάβει ότι στο χώρο γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως χαπιών ecstasy και κοκαϊνης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έντεκα συνολικά άτομα, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι δύο πλέον ιδιοκτήτες του κλαμπ.

Η έφοδος συζητιόταν για μέρες στα επώνυμα στέκια της Αθήνας, όπως και οι Μ. Δ., που βρέθηκε στην δίνη ενός κυκλώνα, ο οποίος κράτησε αρκετά, τσαλακώνοντας την μέχρι τότε εικόνα του.

Δημοφιλέστερα

To Top