Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Βόλος-Παναθηναϊκός (19:00, Cosmote Sports 1)

Ο Βόλος επί των ημερών του Άνχελ Λόπεθ κάνει πορεία πρωταθλητισμού καταφέρνοντας να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Παναθηναϊκός από το βράδυ της περασμένης Κυριακής έχει αφήσει την πρώτη θέση, καθώς είδε τον ΠΑΟΚ να τον προσπερνά και είναι ισόβαθμος στη δεύτερη μαζί με ΑΕΚ, Ολυμπιακό.

Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, αποφάσισε να προχωρήσει και πάλι σε αλλαγή γκολκίπερ, όχι για να τιμωρήσει τον Μπρινιόλι, αλλά για να του δώσει την ευκαιρία να «καθαρίσει» το μυαλό του, τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια ένα πορτιέρε που είναι σε καλύτερη πνευματική αλλά και αγωνιστική κατάσταση.

Από κει και πέρα, στον πάγκο θα κάτσει ο Τιν Γεντβάι, με τον Γουίλιαν Αράο να παίζει ως στόπερ.

Αναλυτικά:Λοντίγκιν στο τέρμα, Κώτσιρας δεξιά, Μλαντένοβιτς αριστερά, Σένκεφελντ και Αράο στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρντ η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Δεξιός εξτρέμ ο Παλάσιος, αριστερός ο Μαντσίνι και στη κορυφή ο Ιωαννίδης.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν οι: Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Τζούρισιτς και Βέρμπιτς, όπως και οι… γνωστοί εδώ και καιρό, Μάγκνουσον και Μπράουν. Στον πάγκο βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Κλεϊνχέισλερ, Ζέκα, Αϊτόρ, Σπόραρ, Τσοκάι, Γεντβάι και Γερεμέγεφ.

Ο Βόλος ξεκινάει με τον Κόστιτς στο τέρμα, τους Ασλανίδη, Καλογερόπουλο, Σιέλη, Μύγα στην άμυνα, τετράδα στο κέντρο τους Άλχο, Τσοκάνη, Γκλάβτσιτς, Κόμπα και τους Γκαρσία, Μωραΐτη στην επίθεση.

Οι δύο ομάδες την περσινή σεζόν συναντήθηκαν έξι φορές, αφού βρέθηκαν δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δύο για Κύπελλο Ελλάδος και δύο για τα Playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη σειρά των αγώνων επικράτησε πέντε φορές και υπήρξε μια ισοπαλία στην αναμέτρηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας των δύο ομάδων για τα Playoffs.

Οι Πράσινοι δεν έχουν δεχθεί τέρμα στα πέντε τελευταία από το Βόλο, όπου μετρούν τέσσερις νίκες και μια λευκή ισοπαλία. Το σερί τους ξεκίνησε έπειτα από τη νίκη της ομάδας της Μαγνησίας με 3-1 στις 9 Ιανουαρίου 2022 για το πρωτάθλημα.

Δημοφιλέστερα

To Top