Ελλάδα

Ρέντης: Στην Ασφάλεια 25 άτομα – Εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια

Τα πρόσωπα που ήταν μέσα στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» και εξήλθαν από αυτό λίγο πριν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ αρχίζουν να ταυτοποιούν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση φέρονται να έχουν αναγνωρίσει περίπου 25 άτομα τα οποία βρίσκονταν μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» και βγήκαν έξω από αυτό λίγο πριν τις επίθεση στους αστυνομικούς.

Ωστόσο, όπως επεσήμαναν οι ίδιες πηγές, το γεγονός ότι κάποια άτομα βγήκαν έξω από το γήπεδο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμμετείχε και στην επίθεση που έγινε στις αστυνομικές δυνάμεις. «Έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται η ομάδα που ήταν μέσα στο γήπεδο και βγήκε έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιτέθηκαν όλοι στους αστυνομικούς. Δεν πρόκειται δηλαδή για ταυτοποίηση δραστών, αλλά για ταυτοποίηση ατόμων που βγήκαν από το γήπεδο και εξετάζεται αν συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Τα άτομα που αναγνωρίστηκαν οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για να καταθέσουν και, σύμφωνα με το Open, ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι από αυτούς που είχαν κροτίδες και φωτοβολίδες πάνω τους.

Δημοφιλέστερα

To Top