Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1: Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Μετά την ισοπαλία του Άρη με τη Λαμία (2-2) και τη νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο (0-3) συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη το 2ο μέρος της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1.

Το πρόγραμμα έχει στο σύνολο 5 αναμετρήσεις (για την Πέμπτη). Ειδικότερα…

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

Το ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της Πέμπτης είναι αυτό μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό (15:00) με τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην τελευταία θέση να ευελπιστούν σε ένα νέο ξεκίνημα με τον Γρηγορίου στον πάγκο και τους φιλοξενούμενους που είναι ακριβώς από πάνω στην προτελευταία θέση να προέρχονται από έναν σπουδαίο βαθμό απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Γκάρο που και είναι τραυματίας αλλά και τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στην Καισαριανή δεν υπολογίζεται στον ΠΑΣ, ενώ εκτός, για διάφορους λόγους, έμειναν και οι Μπιλμπάο, Μπεγκάλα, Εφορντ. Η αποστολή: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπορταγκαράι, Κόντε, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Αλ. Λώλης, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Τσαούσης, Τζίμας.

Απρόοπτο με Οικονόμου προέκυψε στον Παναιτωλικό. Ο έμπειρος στόπερ ταλαιπωρείται από ίωση, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και έτσι δηλώθηκε να εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή του, καθώς συμπλήρωσε κάρτες στο πρόσφατο 2-2 με την ΑΕΚ. Αντίθετα υπολογίζεται ξανά ο Πέρες που εξέτισε, όπως και ο Σενγκέλια που είναι πλέον καλά είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά το ματς της Τούμπας, στα μέσα του Νοεμβρίου. Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» (νοκ άουτ παραμένουν Μπακάκης, Ντίας) αποτελείται από τους Καπίνο, Μλάντεν, Καρέλη, Μπελεβώνη, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδη, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ξενιτίδη, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκη, Πέρες, Μαυρία, Τσιγγάρα, Πέδρο, Μαλή, Στάγιτς, Λιάβα, Μπαλντασάρα.

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

Στις 17:00 στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός, ο οποίος προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία θέλει οπωσδήποτε να επανέλθει στα τρίποντα μετά την γκέλα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξανά στη διάθεσή του τον Άλεξιτς ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Τιμωρημένοι είναι οι Χοβάν και Στάικος, ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες Τσαγκαλίδης και Γούλερι. Επίσης στην αποστολή δεν μπήκαν και οι Στίνα, Κολομπίνο, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης, Ανάκογλου, οι οποίοι συνήθως δεν καλούνται σε αυτήν. Στην αποστολή του Πανσερραϊκού βρίσκονται οι Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Οικονόμου, Τομάς, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασαρίποφ, Μασκανακης, Άλεξιτς.

Με οκτώ απουσίες ταξίδεψε η ΑΕΚ στις Σέρρες. Δεδομένα εκτός ήταν οι Στάνκοβιτς, Πόνσε και Αραούχο, ωστόσο κανείς από τους υπόλοιπους απόντες δεν επιστρέφει, κάτι που σημαίνει ότι οι Πινεδα, Κάλενς, Αμραμπατ, Πισάρο παραμένουν κι αυτοί εκτός, ενώ το πρόβλημα που προστέθηκε έχει να κάνει με τον Σιντιμπέ, ο οποίος τελικά δεν θα είναι στη διάθεση του Αλμέιδα μετά τον τραυματισμό του στο Αγρίνιο. Η αποστολή της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Γεμπόα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Ζίνι.

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

Μισή ώρα αργότερα (17:30) στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ θα ψάξει τους πρώτους του βαθμούς με τον Μελ στον πάγκο φιλοξενώντας τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μετά από δύο σερί τρίποντα γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ.

Δημοφιλέστερα

To Top