Ελλάδα

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για ισχυρές βροχές στη Ρόδο τις επόμενες ώρες

Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία που πλήττει το νησί της Ρόδου.

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και συνεχείς ηλεκτρικές εκκενώσεις (κεραυνοί) επικρατούν αυτή την ώρα, χωρίς ωστόσο να προκαλούν -μέχρι στιγμής- ιδιαίτερα προβλήματα.

Προβλήματα υπήρξαν στις αεροπορικές πτήσεις και στα δρομολόγια των πλοίων, λόγω των ανέμων, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις για σπασμένα δένδρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι σε ετοιμότητα. Έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας, απευθύνει η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για ισχυρά φαινόμενα τις επόμενες ώρες, με τον Σάκη Αρναούτογλου να γράφει: «Φίλες και φίλοι από την περιοχή της Ρόδου δείξτε σας παρακαλώ κάποια προσοχή τις επόμενες τρεις με τέσσερις ώρες καθώς αναμένονται έντονες-δυνιτικά επικίνδυνες βροχές – καταιγίδες με βελτίωση προς το μεσημέρι και μετά! Καλημέρα σε όλες και σε όλους!».

Φίλες και φίλοι από την περιοχή της Ρόδου δείξτε σας παρακαλώ κάποια προσοχή τις επόμενες τρεις με τέσσερις ώρες καθώς…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Wednesday, December 20, 2023

Τι καιρό θα έχουμε την περίοδο των Χριστουγέννων

Ήπιος αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες, χωρίς ωστόσο να λείπουν μερικά φαινόμενα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου που έκανε πρόγνωση και για τα Χριστούγεννα, με βάση τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα.

Ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3 είπε για την Πέμπτη (21/12) ότι το πρωί οι βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά και στα νότια, και θα είναι πιο έντονες στα νοτιοανατολικά. Τις απογευματινές ώρες θα παραμείνουν κάποιες βροχές στο ανατολικό Αιγαίο, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια.

Δημοφιλέστερα

To Top