Διεθνή

Τουρκία: Πόζαρε για σέλφι κοντά στις ράγες και τη χτύπησε διερχόμενο τρένο – Δείτε βίντεο

Η σέλφι που προσπάθησε να βγάλει μια γυναίκα με φόντο ένα τρένο που διασχίζει εθνικό πάρκο στην Τουρκία κατέληξε στον τραυματισμό της, αφού δεν υπολόγισε καλά την απόσταση με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι της ο διερχόμενος συρμός.

Σύμφωνα με την Milliyet, το ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, όταν η γυναίκα επισκέφθηκε με μερικές φίλες της το πάρκο Μπελεμεντίκ, που προσφέρει θέα στα Άδανα, για να βγάλουν φωτογραφίες το φθινοπωρινό τοπίο και τις σιδηροδρομικές σήραγγες.

Όταν η παρέα βρέθηκε κοντά σε μια ισόπεδη διάβαση αποφάσισαν να ποζάρουν για μία σέλφι με φόντο τον διερχόμενο συρμό. Ωστόσο η γυναίκα ύψωσε το χέρι της υπερβολικά κοντά στο τρένο ενώ αυτό περνούσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τις φίλες της, προκειμένου να λάβει φροντίδα για το χτυπημένο χέρι της.

Ο δήμαρχος του Ποζάντι έκανε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό, απευθύνοντας προειδοποίηση στους τουρίστες να είναι πιο προσεκτικοί.

Δημοφιλέστερα

To Top