Διεθνή

Ρωσία: Σάλος για το «σχεδόν γυμνό» πάρτι στη Μόσχα – Παρούσα και η βαφτιστήρα του Πούτιν

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Ρωσία ένα πάρτι με θέμα «σχεδόν γυμνός» που διοργάνωσε η 32χρονη ηθοποιός, παρουσιάστρια και blogger Νάστια Ιβλέεβα την ώρα που δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες βρίσκονται στα μέτωπα του πολέμου στην Ουκρανία.

Τις αντιδράσεις πολλαπλασίασε, δε, η παρουσία στο πάρτι της παρουσιάστριας Ξένια Σόμπτσακ, της αποκαλούμενης και βαφιστήρας του Πούτιν, καθώς ο Ρώσος πρόεδρος ήταν «παρών» στη βάφτισή της ενώ θεωρούσε τον πατέρα της, Ανατόλι, ως τον πολιτικό μέντορά του.


parti-mosxa

H 32χρονη διοργανώτρια του πάρτι Νάστια Ιβλέεβα


parti-mosxa2

Η Ξένια Σόμπτσακ ακριβώς αριστερά από την 32χρονη διοργανώτρια

Η 40χρονη Σόμπτσακ, η οποία είναι έγκυος και το τελευταίο διάστημα έχει ασκήσει δριμεία κριτική στον Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, εμφανίστηκε στο πάρτι με ένα σι θρου φόρεμα και χωρίς σουτιέν.

«Πόσο πολύ ανήθικο είναι αυτό που κάνατε; Τα παιδιά μας μάχονται στο μέτωπο. Πόσο αναίσθητες είστε για ό,τι συμβαίνει στη χώρα, για τον πρόεδρο Πούτιν;» αναρωτήθηκε ο επίσης παρουσιαστής Βλαντιμίρ Σολόβιοφ.

Σύμφωνα με την Daily Mail υπάρχουν αναφορές ότι έχουν γίνει καταγγελίες στις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν παρανομιών σε σχέση με τη διοργάνωση του πάρτι.

Δημοφιλέστερα

To Top