Διεθνή

Ολλανδία; Η στιγμή που χριστουγεννιάτικο δέντρο 5 τόνων καταπλάκωσε και σκότωσε 63χρονη γυναίκα

Ένα τραγικό περιστατικό σημάδεψε την χριστουγεννιάτικη αγορά της Φλάνδρας στην Ολλανδία όταν ένα έλατο ύψους 20 μέτρων και βάρους 5 τόνων καταπλάκωσε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 63χρονη γυναίκα τραυματίζοντας άλλα τρία άτομα.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή που το χριστουγεννιάτικο δέντρο πέφτει λόγω των ισχυρών ανέμων.

Op de Markt in Oudenaarde is de 20 meter hoge kerstboom omgewaaid. Drie personen zijn onder de boom terechtgekomen. Een vrouw overleefde het ongeval niet.

Posted by AVS on Thursday, December 21, 2023

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης. «Υπήρξε μια ριπή ανέμου και ξαφνικά το δέντρο έπεσε. Μια νοσοκομά που ήταν παρούσα μας συντόνισε μέχρι να έρθουν οι διασώστες. Κάποιοι σήκωσαν την κορυφή του δέντρου και κάποιοι άλλοι μπήκαν από κάτω για να τραβήξουν τους εγκλωβισμένους. Μια γυναίκα είχε τραυματιστεί στο πόδι, μια στο χέρι και η τρίτη ήταν σε πολύ σοβαρή κάτασταση» είπε ο 44χρονος αυτόπτης μάρτυρας Φρέντερικ Βερκρούς.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται αλλα όπως σημειώνουν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης από τα τέλη Νοεμβρίου είχαν διαπιστωθεί προβλήματα με την εγκατάσταση του δέντρου με τις τεχνικές υπηρεσίες του τοπικού δήμου να προχωρούν στην ενίσχυσή της.

Δημοφιλέστερα

To Top