Διεθνή

Στο πλευρό του Ντεπαρντιέ και η ηθοποιός Καρόλ Μπουκέ: «Στημένο» το ντοκιμαντέρ με τα σεξιστικά σχόλια

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δημόσια υποστήριξη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στον ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος βρίσκεται υπό έρευνα για βιασμό και σεξιστικά σχόλια σε βάρος γυναικών με την ιδιαίτερα γοητευτική Καρόλ Μπουκέ να υπερασπίζεται τον συνάδελφό και πρώην εραστή της στην γαλλική τηλεοπτική εκπομπή «Quotidien».

Η πεθερά της Σαρλότ Καζιράγκι καταγγέλλει ότι, ένα μοντάζ που ενοχοποιεί τον Γάλλο ηθοποιό και χρησιμοποιήθηκε σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το δίκτυο «France 2» είναι «στημένο».

Η Σαρλότ είναι παντρεμένη με τον γιο της Καρόλ, Ντιμίτρι Ρασάμ.

Τα τελευταία χρόνια, και ύστερα από δύο αποτυχημένους γάμους, η Καρόλ Μπουκέ έχει επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Φιλίπ Ρότσιλντ, ιδιοκτήτη του περίφημου πύργου «Chateau Μouton Rothschild».

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», η Καρόλ δεν είχε απλά γυρίσει πολλές ταινίες μαζί με τον Ντεπαρντιέ, όπως οι ταινίες «Cold Buffet» και «Trop belle pour toi» του σκηνοθέτη Bertrand Blier, αλλά σχεδόν επί δέκα χρόνια – από το 1996 έως το 2005- ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στη χώρα του Μολιέρου.

Στο κρατικό γαλλικό δίκτυο «France 2» , το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε, «καίει» τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, αφού φέρεται να κάνει άσεμνα σχόλια σε πολλές γυναίκες.

«Οι γυναίκες λατρεύουν να ιππεύουν τα άλογα. Το μ….τους τρίβεται στη σέλα. Είναι μεγάλες τσ…ς», φέρεται να είχε δηλώσει ο Γάλλος ηθοποιός στη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας του σκηνοθέτη Yann Moix στη Βόρεια Κορέα, η οποία όμως δεν προβλήθηκε ποτέ.

Ο Ντεπαρντιέ, μέσω των δικηγόρων του, έσπευσε να καταγγείλει τη χρήση των εικόνων αυτών χωρίς τη συγκατάθεσή του στις αρμόδιες γαλλικές αρχές.

Ωστόσο, μία ήταν η φράση που σόκαρε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές: αυτή που απευθυνόταν σε ένα 10χρονο κορίτσι που έκανε ιππασία: «Αν κάποτε καλπάσει, θα το απολαύσει ».

Για τους ένθερμους υποστηρικτές του Γάλλου ηθοποιού, όπως την Καρόλ Μπουκέ- πρόκειται για «fake» μοντάζ.

Δημοφιλέστερα

To Top