Αθλητισμός

Serie A: Η Ρόμα πήρε το ντέρμπι τετράδας με τη Νάπολι, Χριστούγεννα στο +4 για την Ίντερ – Δείτε τα γκολ

Επιστροφή στα τρίποντα για τη Ρόμα. Μετά την ισοπαλία με τη Φιορεντίνα και την ήττα από την Μπολόνια η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε της Νάπολι στο «Ολίμπικο» με 2-0. Ντέρμπι με πολλή ένταση, εννέα κίτρινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές, από μία σε Μουρίνιο – Ματσάρι και δυο αποβολές για τους πρωταθλητές Ιταλίας. Οι Ρωμαίοι ανέβηκαν στην 6η θέση της Serie A με 28 βαθμούς και ξεπέρασαν για έναν τους 7ους Παρτενοπέι.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxw2c4km12v5)

Οι Τζιαλορόσι απείλησαν στο 19′ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του Μποβ, ο οποίος δυο λεπτά αργότερα νικήθηκε από τον Μερέτ. Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κριστάντε έκανε φάουλ στον Κβαρατσχέλια, ο Ζοσέ Μουρίνιο φώναξε στον Γεωργιανό, οι δυο τους ήρθαν κεφάλι με κεφάλι, αλλά στη συνέχεια αγκαλιάστηκαν.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxw00s5pfzqp)

Οι ισορροπίες του ματς άλλαξαν στο 66′ όταν ο Ζαλέφσκι τράβηξε τον Πολιτάνο από τη φανέλα και ο Ιταλός εξτρέμ τον κλώτσησε και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το προβάδισμα στο 76′. Μετά από προσπάθεια του Ελ Σαράουι ο Λορέντσο Πελεγκρίνι ευνοήθηκε από τις κόντρες και με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Ο αρχηγός της Ρόμα βρήκε δίχτυα πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxw17j7n1tjd)

Δημοφιλέστερα

To Top