Ελλάδα

Μπελέρης: «Η κυβέρνηση Ράμα δεν θέλει να χάσει τη Χειμάρρα γιατί θα βγουν στο φως πλαστογραφίες» λέει ο αδερφός του

Σε πολύ βαριές καταγγελίες προχώρησε ο αδερφός του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Λεονάρδος Μπελέρης, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Ράμα δεν θέλει να χάσει τη Χειμάρρα γιατί θα βγουν στο φως πλαστογραφίες.

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Ράμα δεν θέλει να χάσει τον δήμο Χειμάρρας. Γιατί θα βγουν πολλά στη φόρα. Συνεχίζουν να κάνουν αναθέσεις και πλαστογραφίες με τα οικόπεδα. Συνεχίζεται το πάρτι» δήλωσε ο Λεονάρδος Μπελέρης στην ΕΡΤ.

Ειδική αναφορά έκανε στην παραμονή του Γκέργκι Γκόρο στη θέση του, που αν και είχε αναφερθεί ότι θα φύγει, διέψευσε ότι έχει παραιτηθεί. «Ο κ. Γκόρο δεν μπορεί να ανασάνει αν δεν πάρει άδεια από τον κύριο Ράμα» τόνισε ο κ. Μπελέρης, επαναλαμβάνοντας την πρόταση του αδερφού του ότι αν δεν είναι δήμαρχος ο ίδιος, που έχει εκλεγεί, τότε θα πρέπει να αναλάβει τη θέση κάποιο άλλο εκλεγμένο πρόσωπο από την παράταξή του.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxx6r4rpuu1d)

«Δυστυχώς έχουμε αναξιόπιστο συνομιλητή» είπε ο αδερφός του εκλεγμένου δημάρχου, εκτιμώντας ότι ο Γκόρο θα παραμείνει στη θέση του «όσο θέλει ο κ. Ράμα».

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας προτιμά να θυσιάσει το μέλλον του λαού του και να μην μπει η Αλβανία στην ΕΕ, παρά να χάσει τον δήμο Χειμάρρας.

Εκτίμησε μάλιστα ότι οι κινήσεις του οφείλονται στο γεγονός ότι έχουν γίνει «πλαστογραφίες σε ανώτατο επίπεδο και δυστυχώς κάτω από την ομπρέλα του κ. Ράμα πρέπει να προστατευτούν πολλά άτομα».

Δημοφιλέστερα

To Top