Πολιτική

Νέα Αριστερά: Ο Βασίλης Καρράς ταυτίστηκε με την απλότητα και την παραγνωρισμένη έννοια της ερωτικής «καψούρας»

«Ιδιαίτερη φωνή που εξέφραζε οριζόντια μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας με τα τραγούδια του» χαρακτήρισε η Νέα Αριστερά τον Βασίλη Καρρά, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Η Νέα Αριστερά επισημαίνει ότι ο λαϊκός τραγουδιστής ««ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την απλότητα στις μεγάλες πίστες τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά και με την παραγνωρισμένη έννοια της ερωτικής “καψούρας”».

Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτησή της με γκράφιτι που γράφει: «Οι αγάπες αρχίζουν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά». 


grafiti1

«Ερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε τους Έλληνες παντού στον κόσμο, είτε τραγουδώντας Πυξ Λαξ, είτε Χρήστο Νικολόπουλο, είτε δικά του τραγούδια. Χάρισε στον κόσμο χαρά και αισιοδοξία, ενώ με τον ξεχωριστό του τρόπο μίλησε για τις ιδιωτικές ιστορίες του καθενός. Ο ελληνικός λαός τον αγάπησε» σημειώνει η ΚΟ της Νέας Αριστεράς.

Νέα Αριστερά για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά:

Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς ήταν η ιδιαίτερη φωνή που εξέφρασε…

Posted by Νέα Αριστερά on Sunday, December 24, 2023

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς ήταν η ιδιαίτερη φωνή που εξέφρασε οριζόντια μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας με τα τραγούδια του. Ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την απλότητα στις μεγάλες πίστες τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά και με την παραγνωρισμένη έννοια της ερωτικής «καψούρας».

Δημοφιλέστερα

To Top