Ελλάδα

Καταδίωξη και σύλληψη για «νταή» οδηγό χωρίς δίπλωμα στη Μυτιλήνη

Την ώρα που όλοι απολάμβαναν τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τοπικού τμήματος αγωνίζονταν να ακινητοποιήσουν έναν… «ζόρικο» Έλληνα που έσπασε το μπλόκο ελέγχων στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης– Καλλονής στη Λέσβο.

Αρχικά, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα που του έκαναν να σταματήσει, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας και επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγει τον έλεγχο. Μετά από καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε αλλά και πάλι ο οδηγός αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του και όταν του πέρασαν χειροπέδες τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Όταν, τελικά, ο «νταής» δράστης συνελήφθη, αποκαλύφθηκε ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, περιλαμβάνει τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της επικίνδυνης οδήγησης, της απειλής, της εξύβρισης και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δημοφιλέστερα

To Top