Αθλητισμός

Έρλινγκ Χάαλαντ: Κατοχυρώνει τα αρχικά του ως… σήμα κατατεθέν

Τον περασμένο Ιούνιο ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ κατέθεσε στην Υπηρεσία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της Νορβηγίας τρεις αιτήσεις μέσω γνωστής νομικής φίρμας της πατρίδας του.

Η πρώτη αφορούσε ένα εμπορικό σήμα με την υπογραφή του, η δεύτερη ένα άλλο εμπορικό σήμα με τον πανηγυρισμό του στα γκολ (ο «πανηγυρισμός του λωτού» όπως λέγεται στη γιόγκα η συγκεκριμένη πόζα) και η τρίτη για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος «Έρλινγκ Χάαλαντ».

Οι δύο πρώτες αιτήσεις εγκρίθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα, ωστόσο η τρίτη απορρίφθηκε. Κι αυτό γιατί τον Σεπτέμβριο του 2022 η συγκεκριμένη υπηρεσία είχε λάβει μία ανάλογη αίτηση από 29χρονο κάτοικο του Όσλο ο οποίος ονομάζεται… Έρλινγκ Χάαλαντ και πρόλαβε να κατοχυρώσει εμπορικά το όνομα του!

Θεωρητικά ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι είχε το δικαίωμα να καταθέσει έφεση ή να προσπαθήσει να αγοράσει το δικαίωμα χρήσης του ονόματος, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε δεν έκανε τίποτα από τα παραπάνω.

Αντιθέτως κατέθεσε λίγο πριν τις γιορτές με νέα αίτηση ζητώντας την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος «EBH» που είναι τα αρχικά του (Erling Braut Haaland).

Μόλις η αίτηση εγκριθεί, τότε θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα αντικείμενα με το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα, με τους φαν του Νορβηγού να περιμένουν πως και πως τις μεταξωτές πυτζάμες με την υπογραφή του!


Haalamd_Pytzamas1

Είναι οι περίφημες πιτζάμες που φορούσε σε όλες τις εξόδους του πέρσι όταν πανηγύριζε τις κατακτήσεις των τίτλων με την Σίτι.

Δημοφιλέστερα

To Top