Αθλητισμός

Αταμάν: «Καλώς ήρθες φίλε μου Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό»

Ο Φατίχ Τερίμ έφτασε το πρωί της Τετάρτης 27/12 στην Αθήνα και έπιασε ήδη δουλειά στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, διαδεχόμενος τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον προπονητή του μπασκετικού Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν να καλωσορίζει τον φίλο και συμπατριώτη του στο πράσινο στρατόπεδο.

«Καλέ μου φίλε, καλωσήλθες στην Αθήνα, καλωσήλθες στον Παναθηναϊκό! Ελπίζω να έχει επιτυχίες όπως έκανε σε όλη την καριέρα μου. Καλωσήλθες φίλε μου Φατίχ Τερίμ. Ελπίζω να πετύχει εδώ»!, είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxz7cbgvcdpt)

Σε ερώτηση για το πώς προσεγγίζει την αναμέτρηση με τους Σέρβους, σημείωσε: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα που διαθέτει καλούς σκόρερ. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχαν 98 πόντους κόντρα στη Μακάμπι. Αν ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι σε καλή κατάσταση, είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Το ίδιο με τον Νέντοβιτς. Υπάρχουν επίσης ο Μπολομπόι, ο Μίτροβιτς και ο Άνταμ Χάνγκα που είναι επικίνδυνοι παίκτες. Επομένως, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε δυο σπουδαίες νίκες μακριά από την έδρα μας. Για να συνεχίσουμε έτσι, είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στο γήπεδό μας».

Ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Έχουμε τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Φυσικά τώρα μπορώ να πω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Αν όμως με ρωτούσες πριν από δυο εβδομάδες, όταν χάσαμε τρεις αγώνες στη σειρά, θα σου έλεγα πως έχουμε πάρει τον λάθος δρόμο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Έχουμε καλό κίνητρο, έχουμε μομέντουμ, κάθε αγώνες στη EuroLeague είναι σημαντικός και οι φίλαθλοί μας αποτελούν μεγάλο “σύμμαχο”. Ελπίζω να είναι έτσι και αύριο».

Για την κατάσταση του Ματίας Λεσόρ, είπε: «Στα μέσα της σημερινής προπόνησης, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις επομένως το ιατρικό τιμ δουλεύει ασχολείται μαζί του, ελπίζω να παίξει, αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολος όμως πιστεύω ότι 80% θα αγωνιστεί».

Όσον αφορά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ανέφερε: «Ελπίζω να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα».

Δημοφιλέστερα

To Top