Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Επιδεικνύει το γυμνασμένο κορμί του και στέλνει μηνύματα εν όψει της νέας σεζόν

Το 2023 ήταν μια χρονιά γεμάτη νέες και μεγάλες προκλήσεις για τον Λιονέλ Μέσι

Λίγους μήνες μετά τον θρίαμβο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ακολούθησε το διαζύγιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και η μετακόμιση του στο Μαϊάμι, όπου ουσιαστικά χωρίς να πάρει ανάσα ξεκίνησε να παίζει από τα μέσα του καλοκαιριού οδηγώντας την ομάδα του στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της (Λιγκ Καπ).

Στα 35 του χρόνια ο Μέσι, ήταν και παρανένει ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά τη διατροφή και τις προπονήσεις του. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι στην καριέρα του αντιμετώπισε ελάχιστα προβλήματα τραυματισμών.

Ένα εξ αυτών συνέβη στο φινάλε της περσινής σεζόν και ουσιαστικά ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Ίντερ Μαϊάμι στους τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου όπου έχασε και το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Τώρα όμως ο Μέσι ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν (η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου) και παρόλο που εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Ροζάριο (για τις γιορτές αλλά και τον γάμο της κουνιάδας του) φρόντισε να δείξει σε όλους πως δεν έχει αφήσει τον εαυτό του.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής πόσταρε μια φωτογραφία του από το γυμναστήριο έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του Αντονέλα, δείχνοντας πιο fit από ποτέ.


messi

Δημοφιλέστερα

To Top