Αθλητισμός

Η τελευταία ομιλία Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του ΠΑΟ: «Εύχομαι να πάρετε το πρωτάθλημα και θα το χαρώ πιο πολύ από όλους»

Κάτι από τελετή παράδοσης-παραλαβής υπουργείου θύμιζε η σημερινή ημέρα στο Κορωπί, χωρίς όμως να έχουμε την κλασική φωτογραφία του απερχόμενου με το νέο προπονητή…

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο των πράσινων και παρά την πικρία του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το έργο του στον Παναθηναϊκό, φρόντισε και πάλι με την ομιλία του να δείξει πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι…

«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους», είπε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς και κατέληξε: 

«Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».

Μετά την ομιλία του Γιοβάνοβιτς, τον λόγο πήρε ως αρχηγός ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ευχαρίστησε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών τον Σέρβο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα.

Δημοφιλέστερα

To Top