Ελλάδα

Η ομάδα εθελοντών της bwin «ζέστανε» τα Χριστούγεννα με υπέροχες πράξεις αγάπης!


Sponsored content

H αεικίνητη ομάδα εθελοντών της bwin και φέτος τα Χριστούγεννα στάθηκε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Με μικρές και μεγάλες πράξεις αγάπης, έχει ως στόχο να επιστρέψει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που λαμβάνει. Το βραβευμένο στοιχηματικό brand στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων ενόψει Χριστουγέννων «ένωσε» τις δυνάμεις του με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, κατά την επίσκεψη στα Παιδικά Χωριά SOS, το Μαζί για το Παιδί, ενώ βρέθηκε στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, όπως και το Γηροκομείο Αθηνών. 


bwin | Χριστουγεννιάτικες δράσεις 2023

Το κορυφαίο στοιχηματικό brand, προσπάθησε να κάνει αυτές τις ημέρες πιο χαρούμενες, πιο ζεστές για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ειδικότερα, εκπρόσωποί του παρέδωσαν και φέτος χριστουγεννιάτικα γιορτινά κουτιά στους ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους.


foto1

Οι τρόφιμοι υποδέχθηκαν με ζεστασιά την αεικίνητη εθελοντική ομάδα της bwin και τα χαμόγελα περίσσευαν. Άνθρωποι στοργικοί, με ευαισθησίες που άνοιξαν κι αυτοί την αγκαλιά τους. Άλλωστε, η κίνηση μιας υπέροχης κυρίας να δωρίσει ένα ροζ ζιπουνάκι για το νεογέννητο μωρό ενός μέλους της bwin σκόρπισε συγκίνηση και απέδειξε πως η αγάπη πρέπει να μοιράζεται. 


foto2

Η ομάδα της bwin συμμετέχει ενεργά στις πολύπλευρες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Για 4η συνεχόμενη χρονιά οι εθελοντές της συγκέντρωσαν και παρέδωσαν με υπερηφάνεια στο Μαζί για το Παιδί περισσότερο από 1 τόνο τροφίμων μακράς διαρκείας για παιδιά και οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά. Άλλωστε, κάθε χρόνο φροντίζουν να περνούν τον πήχη, ώστε να μοιράζουν χαρά εκεί που πρέπει. 

Δημοφιλέστερα

To Top