Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στο Πέραμα: Η στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στις μπάρες

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το ανατριχιαστικό τροχαίο που σημειώθηκε ξημερώματα Χριστουγέννων στη λεωφόρο Σχιστού και είχε σαν συνέπεια δύο νέα παιδιά – ο 28χρονος Αλέξανδρος και η 22χρονη Ηλιάνα – να χάνουν τα πόδια τους, παρουσίασε το Mega.

Το βίντεο, που είναι τραβηγμένο από τη συνοδηγό, αποδεικνύει την ιλιγγιώδη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο, το οποίο εκείνη τη στιγμή κινούνταν – σύμφωνα με όσα έδειχνε το κοντέρ – με περισσότερα από 200 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ καταγράφει και τη στιγμή που το όχημα πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy0284iu9m2p)

Οι περιγραφές της 22χρονης κοπέλας – μέσα από το νοσοκομείο – για όσα συνέβησαν κόβουν την ανάσα. «Και με το που σκάσαμε πάνω στη νησίδα ήταν όλα τόσο ακαριαία, δηλαδή μου λέει ο Αλέξανδρος «Ηλιάνα πρέπει να τα έχω κόψει όλα». Και κοιτάω κάτω, παίρνω τα πόδια μου και λέω “Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια”» είπε η Ηλιάνα για να προσθέσει: «Υπάρχει και στροφή, αλλά αν δεν ήταν 210 τα χιλιόμετρα και ήταν 110 ίσως και εγώ να είχα και τα δύο μου πόδια και θα ήμουν καλύτερα».

«Τρέχαμε, τρέχαμε πολύ», συνέχισε για την τρελή πορεία του αυτοκινήτου σε έναν δρόμο γεμάτο στροφές. Και όταν ξέφυγε της πορείας του, έπεσε σε σημείο που ενώνονται οι μπάρες, με αποτέλεσμα οι λάμες να περάσουν μέσα στο όχημα, ακρωτηριάζοντας τα κάτω άκρα τους.

«Εμένα δεν μπήκε καμία λάμα στα πόδια. Εμένα μου τα ξύρισε. Μου τα ξερίζωσε. Δεν είχα πόδια, τα σήκωνα τα πόδια μου», είπε η 22χρονη.

«Ζητούσα την Γωγώ μου»

«Και το κινητό που έκλεισε μετά το μπαμ. Το δικό μου το κινητό το βρήκε η μαμά» λέει η Ηλιάνα.

Δημοφιλέστερα

To Top