Ελλάδα

Πάτρα: Ναρκέμπορος με παρελθόν διακινούσε κοκαΐνη στην καφετέριά του

Παράνομα κέρδη που υπολογίζονται σε 28.152 ευρώ θα αποκόμιζε από την διακίνηση κοκαΐνης ένας Έλληνας, ο οποίος είχε καταδικαστεί δυο φορές τα τελευταία τρία χρόνια για το ίδιο αδίκημα, αλλά του είχε χορηγηθεί αναστολή και συνέχιζε να πουλάει το “εμπόρευμά” του στην καφετέρια που διατηρεί στην Πάτρα.

Ο 45χρονος δράστης συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μαζί με έναν 40χρονο Αλβανό “πελάτη” του ο οποίος τον επισκέφθηκε για να αγοράσει κοκαΐνη. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν να φεύγουν με τις μοτοσικλέτες τους μετά το αλισβερίσι, τους ακινητοποίησαν και κατέσχεσαν 505 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο στην κατοχή του διακινητή, ενώ στην κατοχή του αγοραστή κατασχέθηκαν 0,6 γραμμάριο κοκαΐνης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο κατάστημα, το σπίτι και τη μοτοσικλέτα του διακινητή η οποία κατασχέθηκε, βρέθηκαν 234 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 745 ευρώ. Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών μαζί με τον αλλοδαπό που κατηγορείται για αγορά ναρκωτικών.

Δημοφιλέστερα

To Top