Οικονομία

ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.: 15ος μισθός για δεύτερη χρονιά και έκτακτες οικονομικές παροχές για τους εργαζόμενους

Σειρά από έκτακτες οικονομικές παροχές, επ’ αφορμή της Πρωτοχρονιάς και 15ο μισθό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε για τους εργαζόμενους της ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Γ. Καρέλιας.

«Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μετά από ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο 2022, να μιλάμε σήμερα πάλι για ρεκόρ στο τζίρο μας», γράφει ο κ. Καρέλιας στο μήνυμά του, σημειώνοντας ότι εντός του 2023, ισχυροποιήθηκαν κατά 11% τα ήδη σημαντικά ταμειακά διαθέσιμα, με παράλληλες επενδύσεις αξίας άνω των 4,5 εκατ. ευρώ

«Για άλλη μία φορά, σας ευχαριστώ για την σκληρή σας δουλειά και την αφοσίωσή σας. Σας καλώ να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερα, να συνεργαστούμε μεταξύ μας ακόμα καλύτερα και να μοιραστούμε φιλοδοξίες, ιδέες και στόχους. Να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά», καταλήγει στο μήνυμά του.

Συνολικά, το ποσό που διατίθεται προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, φορείς και ιδρύματα, ενόψει της Πρωτοχρονιάς, ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά οι έκτακτες παροχές προς εργαζόμενους

α. Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι ανέρχεται φέτος στα € 400 καθαρά.

β. Ο κάθε λαχνός της σημερινής ημέρας, για τον καθένα από τους 40 τυχερούς, θα ανέλθει σε € 1.000 καθαρά

γ. Επιπλέον, ο κάθε εργαζόμενος που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.750 καθαρά.

δ. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2023, θα λάβουν μία ακόμη πρόσθετη ενίσχυση € 500 καθαρά.

Δημοφιλέστερα

To Top