Ελλάδα

Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο τρεις χούλιγκαν που είχαν τα «κλειδιά» της αποθήκης με τις φωτοβολίδες και τις μολότοφ

Εξονυχιστικές είναι οι έρευνες των Αρχών για τα επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Οι έρευνες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιανουαρίου και όπως ενέφερε νωρίτερα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους φαίνεται να εστιάζουν την προσοχή τους σε τρία άτομα που είχαν τα «κλειδιά» της αποθήκης του οπλοστασίου των χούλιγκαν, απ’ όπου και πήραν τις φωτοβολίδες και τις βόμβες μολότοφ.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, από τις μέχρι τώρα έρευνες, τα τρία αυτά άτομα φέρεται να είναι ανάμεσα στους 4-5 καθοδηγητές των νέων χούλιγκαν.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy10hnm84q81)

Στη συγκεκριμένη αποθήκη εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, πανό, ναυτικές φωτοβολίδες, καθώς και βόμβες μολότοφ και φέρονται να μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο στο κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι γνωρίζουν το όχημα (χρώμα και μέρος της πινακίδας του) με το οποίο έγινε η μεταφορά, όπως και το δρομολόγιο που έκανε μέχρι το κλειστό, όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Στο πλαίσιο της εξελισσόμενης έρευνας οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση περισσότερα από 100 άτομα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βγήκαν από το κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη και συμμετείχαν στα επεισόδια.

Δημοφιλέστερα

To Top