Αθλητισμός

Κύπελλο Ιταλίας: Δια περιπάτου στα προημιτελικά η Μίλαν, 4-1 την Κάλιαρι – Δείτε τα γκολ

Με… σβηστές τις μηχανές η Μίλαν πήρε την πρόκριση στους «8» του Coppa Italia. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι κατέβηκε με 9/11 αλλαγές στην αρχική της σύνθεση, όμως χωρίς καν να ιδρώσει υπέταξε την Κάλιαρι στο «Σαν Σίρο» με 4-1. Με τον νικητή του Αταλάντα – Σασουόλο στα προημιτελικά οι Ροσονέρι. Βασικός για την ομάδα της Σαρδηνίας ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Παντελής Χατζηδιάκος.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Στο 29′ ο Τεό Ερναντέζ έβγαλε φανταστική βαθιά μπαλιά, ο Λούκα Γιόβιτς κατέβασε με το δεξί και με σουτ με το αριστερό άνοιξε το σκορ. Στο 42′ οι Μιλανέζοι πήραν «αέρα» δυο γκολ με τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Ο Γάλλος αριστερός μπακ κουβάλησε την μπάλα από τα αριστερά, άνοιξε την μπάλα στον Σέρβο σέντερ φορ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ, με τον κίπερ Ραντούνοβιτς να φέρει σοβαρή ευθύνη στο γκολ.

Στο 50ο λεπτό οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς. Μετά από αδράνεια η μπάλα «κόλλησε» στην περιοχή της Κάλιαρι, ο Τσάκα Τραορέ τελείωσε τη φάση, ενώ έπεφτε, ο κίπερ των φιλοξενούμενων είχε πάλι κακή αντίδραση και ο 19χρονος εξτρέμ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μίλαν στο ντεμπούτο του ως βασικός με την πρώτη ομάδα και μόλις στην τρίτη του συμμετοχή γενικότερα. Στο 88′ ο Άτσι μείωσε το σκορ με δυνατό συρτό σουτ αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή και στο 90+2′ o Λεάο έκανε το τελικό 4-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Φάση των «16»

Λάτσιο – Τζένοα 1-0
Φιορεντίνα – Πάρμα 4-1

Νάπολι – Φροζινόνε 0-4

Ίντερ – Μπολόνια 1-2 παρ.
Μίλαν – Κάλιαρι 4-1

Αταλάντα – Σασουόλο 03/01 19:00

Δημοφιλέστερα

To Top