Αθλητισμός

Stoiximan Super League: Ποδαρικό στο 2024 κάνουν σήμερα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Επιστροφή στη δράση για τη Stoiximan Super league μετά τη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων, με την 16η αγωνιστική να ανοίγει την αυλαία της με πέντε παιχνίδια όπου το Big-5 θα κάνει ποδαρικό για το 2024. Να θυμίσουμε πως σε όλα τα γήπεδα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων της κυβέρνησης κατά της οπαδικής βίας.

Το πρόγραμμα ανοίγει η έξοδος του Άρη στην Τρίπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα (16:00, Novasports Prime), θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά το 2-2 κόντρα στη Λαμία.

Οι Αρκάδες έχουν αρκετές απουσίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει τους Μπαρτόλο, Ατιένθα και Αλβάρες. Από την άλλη, στην αποστολή βρίσκονται οι: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρσία, Χουχούμης, Καρμόνα, Κάστανο, Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Κρεσπί, Μιριτέλο, Μάντζης, Καλτσάς.

Βέβαια αρκετές απουσίες έχει και ο Άρης, καθώς μετά τον Νταρίντα, εκτός πλάνων τέθηκε και ο Βερστράτε με πρόβλημα στο γόνατο. Εκτός έμειναν επίσης οι Βέλεθ, Γκαρθία, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής αλλά και ο (υπό αποχώρηση) Κάρλσον.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη είναι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάρντο, Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης.

Συνέχεια στο πρόγραμμα δίνει η μάχη της Λαμίας κόντρα στον Ολυμπιακό (17:00, Cosmote Sports 1), όπου οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώριο να χάσουν άλλους βαθμούς μετά το 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο.

Για την ομάδα της Φθιώτιδας, η μεγάλη απουσία του Λεωνίδα Βόκολου είναι ο Καρλίτος, ο οποίος βρίσκεται εκτός αποστολής λόγω κάποιον ενοχλήσεων που ένιωθε, την ίδια στιγμή που το κλαμπ ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόταση στα χέρια του για τον Ισπανό φορ όσον αφορά το θέμα της μεταγραφής του.

Από εκεί και πέρα εκτός βρίσκεται και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος λόγω τιμωρίας αλλά και οι Λέικ, Τσιλιανίδη, Σαραμαντά, Λόνγκο και Σαντάνα. Στη διάθεση του Έλληνα κόουτς είναι οι: Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεί, Πάβλοβετς, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονικός, Τσούκαλος.

Ο Ολυμπιακός δεν ανακοίνωσε αποστολή αλλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει στον τραυματία Γιουσέφ Ελ Αραμπί ενώ μαζί με την ομάδα θα βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Φραν Ναβάρο.

Δημοφιλέστερα

To Top