Αθλητισμός

United Cup: Αλύγιστη η Σάκκαρη, νίκησε 2-0 την Φερνάντες και έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Λέιλα Φερνάντες έκανε έναν συγκλονιστικό αγώνα και με 2-0 σετ (7-6, 6-3) έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup!

Σε ένα σετ θρίλερ που κράτησε 85 λεπτά, η Σάκκαρη έσωσε 4 set point της Καναδής και πήρε με επιβλητικό τένις στο tie break το σετ, στο οποίο έτρεχε με… μανία κυνηγώντας την κάθε μπαλιά, για να αποδειχθεί… αλύγιστη.

Και στο δεύτερο έβγαλε αντίδραση καθώς βρέθηκε πίσω με 1-3 και προηγήθηκε με 4-3, για να πάρει το σετ με 6-3 και να στείλει την Ελλάδα στους «8».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy50v07zldjt)

 

Εσωσε 4 set point και έκανε το 1-0 η Σάκκαρη μετά από 85 λεπτά!

Με το… καλημέρα η Σάκκαρη έφτασε σε break point, αλλά το φιλέ σταμάτησε την ευκαιρία της και η Φερνάντες με δύο ωραίους πόντους στη συνέχεια, έκανε το 1-0.

Με μεγάλη δόση τύχης η Καναδή έκανε το break αφού στο break point που είχε, το μπαλάκι κύλησε στην ταινία του φιλέ και έσκασε στην πλευρά της Σάκκαρη, όμως η Μαρία πήρε πίσω το break μετά από 4 ευκαιρίες που είχε στο σερβίς της Φερνάντες.

Σε ένα δύσκολο game, η Σάκκαρη κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στο αξιόπιστο σερβίς της, ενώ κλειστό ήταν και το επόμενο game, με την 21χρονο Καναδή να κρατά το προβάδισμα με 3-2.

Η Σάκκαρη στο καλύτερο game της στο σετ, έκανε το 3-3 με love game και έφτασε σε διπλό break point, το οποίο όμως δεν αξιοποίησε και η Φερνάντες εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» αυτό, για να φτάσει στο υπέρ της 4-3.

Δημοφιλέστερα

To Top