Αθλητισμός

La Liga: Η Τζιρόνα νίκησε με 4-3 την Ατλέτικο και έπιασε στην κορυφή τη Ρεάλ – Δείτε τα γκολ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα στην Ισπανία, αλλά πρωταθλήτρια στις καρδιές των ουδέτερων φιλάθλων, ό,τι και να γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι η Τζιρόνα.

Η απίθανη ομάδα του Μίτσελ, μετά την Μπαρτσελόνα, νίκησε και την Ατλέτικο Μαδρίτης (4-3), φτάνοντας σε μια δραματική νίκη με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη στο οποίο έπιασε ξανά στην κορυφή της La Liga την Ρεάλ (υστερεί σε συνολική διαφορά τερμάτων), ούσα πλέον στο +10 από Ροχιμπλάνκος και Μπλαουγκράνα, οι τελευταίοι με ματς λιγότερο.


Resumen de Girona FC vs Atlético de Madrid (4-3)

Πανδαισία με πέντε γκολ!
Τρελό, απολαυστικό το πρώτο 45λεπτο, με πέντε γκολ και ένα ακυρωθέν, πολύ καλό ρυθμό εκατέρωθεν και υψηλού επιπέδου μπάλας και από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να νικούν στα σημεία (3-2).

Αφού άγγιξε το γκολ στα τριάντα δευτερόλεπτα με τον Αρτέμ Ντόβμπικ, η Τζιρόνα κατάφερε να προηγηθεί στα 102 δευτερόλεπτα, στο πιο γρήγορο της ιστορίας της στην πρώτη κατηγορία, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Βάλερι Φερνάντεθ.

Η Ατλέτικο, αφού ζορίστηκε για να συνέλθει από την ασφυκτική πίεση των Καταλανών, κατάφερε να απαντήσει γρήγορα (14’), με τον Αντουάν Γκριεζμάν να βρίσκει με κεφαλιά – πάσα τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος κατέβασε άψογα την μπάλα και, με διαγώνια προβολή, νίκησε τον Πάουλο Γκατσανίγκα.

Το ματς ισορρόπησε, οι δύο ομάδες έγιναν πιο προσεκτικές, μέχρι να ξαναπάρει… μπρος η ποδοσφαιρική μηχανή του Μίτσελ για να σημειώσει δύο γκολ αναπάντητα γκολ μέσα σε 16 λεπτά. Αρχικά (23’), ο Σαβίνιο πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Γιάν Όμπλακ σε σουτ του Ιβάν Μαρτίν, ο οποίος είχε κλέψει την μπάλα από τον απρόσεκτο Κόκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Και, στη συνέχεια (39’), ο Ντάνι Μπλιντ με κοντινή προβολή ύστερα από κομπίνα σε κόρνερ και ασίστ του Ντόβμπικ, έδινε πολύ σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους, χωρίς όμως οι φιλοξενούμενοι να έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Δημοφιλέστερα

To Top