Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Ατρόμητος – Κηφισιά (Novasports Prime)

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος την Κηφισιά στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων. Στο παιχνίδι τους για τον Α’ Γύρο που έγινε στο γήπεδο της Λαμίας ήταν ιστορικά το πρώτο εντός έδρας ματς της νεοφώτιστης ομάδας στη Stoiximan Super League και παράλληλα η πρώτη νίκη της. Τότε είχε επικρατήσει με 2-1 τη ομάδας του Περιστερίου, ενώ συνολικά η Κηφισιά έχει δύο νίκες, αφού επικράτησε με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της στις 16 Δεκεμβρίου 2023.

Μακριά από το γήπεδο της, η Κηφισιά έχει έξι αναμετρήσεις και μετρά πέντε ήττες και μια ισοπαλία, η οποία ήταν το 1-1 στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη. Στην ίδια πόλη είχε σημειώσει και το πρώτο γκολ της ιστορίας της στην Stoiximan Super League, στην ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 27 Αυγούστου 2023.

Ο Ατρόμητος μετρά ένα αήττητο σερί επτά αγώνων, το οποίο ξεκίνησε μετά την ήττα με 2-0 στις 22 Οκτωβρίου 2023 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Από τότε μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ δίνει τον τέταρτο διαδοχικό του αγώνα εντός έδρας. Στα προηγούμενα τρία είχε ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού και λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Στα έξι από τα επτά τελευταία του υπήρξαν γκολ και από τις δύο ομάδες, ένα σερί που σταμάτησε με τη λευκή ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής χρονιάς.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΓΚΟΛ: 0-0

Δημοφιλέστερα

To Top