Αθλητισμός

La Liga: Η Μπαρτσελόνα «απόδρασε» στο 93΄ από τα Κανάρια Νησία, 2-1 τη Λας Πάλμας – Δείτε τα γκολ

Νέος χρόνος, παλιές κακές συνήθειες της Μπαρτσελόνα η οποία, για ακόμα μια φορά, φλέρταρε με «κάζο», βρέθηκε πίσω στο σκορ και χρειάστηκε πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για φύγει με το «διπλό» από τα Κανάρια Νησιά και την έδρα της Λας Πάλμας (2-1), κλείνοντας τον πρώτο γύρο της La Liga στην τρίτη θέση, στο -7 από τις προπορευόμενες Ρεάλ Μαδρίτης και Τζιρόνα.

Ο Κίριαν Ροντρίγκες επέστρεψε από τιμωρία και τέθηκε στην διάθεση του (πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα Β) Φρανθίσκο Χαβιέρ Γκαρθία Πιμιέντα, ο οποίος δεν υπολόγιζε στον δανεικό από την Μπάρτσα, ακραίο μπακ Χουλιάν Αραούχο.

Επιστροφή από τιμωρία του Φρένκι Ντε Γιονγκ στην μεσαόα γραμμή των φιλοξενούμενων, από τους οποίους παρέμεναν σταθερά εκτός λόγω τραυματισμού οι Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Μάρκος Αλόνσο, Πέδρι και Γκάβι.


Resumen de UD Las Palmas vs FC Barcelona (1-2)

Την πλήγωσε ο πρώην

Ο αγώνας μπήκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους Μπλαουγκράνα, οι οποίοι προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο είχαν ήδη δεχθεί γκολ (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια….) και είχαν χάσει με τραυματισμό έναν παίκτη – κλειδί.

Ο Ζοάο Κανσέλο, περί ου ο λόγος, ένιωσε πόνο στο πίσω μέρος του αριστερού γονάτου ύστερα από κόντρα με αντίπαλο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με τον Αντρέας Κρίστενσεν να παίρνει την θέση του και τον Ρόναλντ Αραούχο να μεταφέρεται στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Πορτογάλου.

Προτού προλάβουν καλά καλά οι φιλοξενούμενοι να αφομοιώσουν την απώλεια του Κανσέλο, ο Μουνίρ Ελ Χανταντί νίκησε από κοντά τον Ινιάκι Πένια ύστερα από άψογη συρτή σέντρα του Σάντρο Ραμίρεθ (12’), στον συνδυασμό δύο πρώην παικτών της Μπάρτσα, με τον πρώτο να ζητάει… συγνώμη, πανηγυρίζοντας όμως και το πρώτο του γκολ μετά από επτά διαδοχικά παιχνίδια «ξηρασίας».

Για άλλη μια φορά, η ομάδα του Τσάβι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, χωρίς αυτό να της δώσει ιδιαίτερη ώθηση για να ψάξει την ισοφάριση, αφού ο (πολύ δραστήριος) Σάντρο έφερε την ομάδα του μια ανάσα από το 2-0, όταν στο 28’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με την Μπάρτσα να μην έχει επί της ουσίας ούτε υποψία ευκαιρίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ανατροπή με πέναλτι στο 90’+3’

Δημοφιλέστερα

To Top