Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: «Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν» είπε ο 14χρονος – Η συγκινητική απάντηση από αστυνομικό

Για την επίθεση που δέχθηκε ο 14χρονος γιος του από τρία άτομα – ανάμεσά τους και μαθητές B Γυμνασίου – στην Αγία Παρασκευή μίλησε ο πατέρας του παιδιού.

Αφού μετέφερε ότι το παιδί παραμένει σε κατάσταση σοκ, ο πατέρας του 14χρονου αποκάλυψε ότι όταν κάποια στιγμή το αγόρι είπε σε έναν εκ των αστυνομικών στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής όπου υποβλήθηκε η μήνυση «φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν», εκείνος του απάντησε «μην φοβάσαι έχω αναλάβει εγώ, δεν θα κλείσω μάτι μέχρι να το λύσω το θέμα».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6kxuqfn1v5)

«Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια της ζωής μας. Από ό,τι μας είπε η αστυνομία πρόκειται για σειρά κακουργημάτων που διαπράχθηκαν. Οι τρεις δράστες φορούσαν μπαλακλάβες που τις έβγαλαν όταν ο γιος μου κατάλαβε ποιοι είναι. Δεν ήταν δύο παιδάκια που συναντιώνται στον δρόμο και ρίχνουν χαστούκια αλλά μιλάμε για ολοκληρη επιχείρησκη που κράτησε ημέρες, μιλάμε για φάση Α, Β και Γ» είπε ο πατέρας του 14χρονου μιλώντας στο Action24.

Όπως είπε «όλη η διαδικασία ξεκίνησε πριν την αλλαγή του χρόνου και κορυφώθηκε στις 2 Ιανουαρίου» ενώ εκτίμησε ότι επίθεση της Τρίτης «κράτησε 15 λεπτά. Το παιδί πέρασε μια κόλαση, φανταστείτε ένα 14χρονο παιδί να τους ακολουθεί ξυπόλητο για να μην του πάρουν τον σκύλο γιατί του είπαν ότι “τον σκύλο δεν θα τον ξαναδείς”».

Ο πατέρας του ανήλικου κατήγγειλε, μάλιστα, ότι οι γονείς των δραστών «φυγαδεύσαν τα παιδιά-δράστες για να περάσει το αυτόφωρο. Η αστυνομία πήγε μέχρι και στα εξοχικά τους σπίτια για να τους βρει. Εξαφανίστηκαν και οι γονείς και τα παιδιά γιατί η μήνυση αφορά και τους γονείς».

Περιγράφοντας, τέλος, τον διάλογο που είχε με έναν εκ των δραστών αφού έλαβε ένα μήνυμα με φωτογραφία του γιου του στο Instagram, ο πατέρας του 14χρονου είπε ότι «άκουσα έναν έφηβο να μου λέει “δεν είμαστε φίλοι αλλά εχθροί, θα έρθω με 50 άτομα και θα στα κάνω λίμπα, θα βάλω τη μπερέτα στο κεφάλι και θα σου τραβήξω μια”».

Δημοφιλέστερα

To Top