Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νοίκιαζαν αυτοκίνητα με πλαστά έγγραφα και δεν τα επέστρεφαν

Τρεις υποθέσεις απάτης, υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας στην Θεσσαλονίκη, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, με την ταυτοποίηση δύο δραστών που μίσθωσαν οχήματα απο εταιρείες ενοικιάσεων οχημάτων και δεν τα επέστρεψαν πίσω.

Οι συγκεκριμένες πράξεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σ΄ενα διήμερο (14 και 15 Ιουνίου 2021), στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ατόμων.

Πρόκειται για 43χρονο Ελληνα και 37χρονο αλλοδαπό, με τον πρώτο εξ΄αυτών να μισθώνει τρία οχήματα, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, από ισάριθμες εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων, επιδεικνύοντας πλαστά έγγραφα και χωρίς ποτέ να τα επιστρέψει.

Δύο από τα οχήματα βρέθηκαν σε περιοχές της Ροδόπης και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Κατά την εξερεύνηση των υπεξαιρεθέντων αυτοκινήτων, συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερυενών Βορείου Ελλάδος διαπίστωσε την εμπλοκή και του προαναφερόμενου 37χρονου στην υπόθεση.

Σημειώνεται οτι, το τρίτο όχημα, είχε εντοπιστεί να κινείται τον Ιούλιο του 2021 στην περιοχή της Καβάλας, με οδηγό αλλοδαπό άντρα που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και για τον οποίο είχε σχηματιστεί δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Δημοφιλέστερα

To Top