Πολιτική

«Ο εορτασμός της βάφτισης του Χριστού εκφράζει την ανάγκη της πνευματικής αναγέννησης» το μήνυμα της Σακελλαροπούλου

«“Φώτα, ολόφωτα” σήμερα και ο εορτασμός της βάφτισης του Χριστού εκφράζει διαχρονικά την ανάγκη της πνευματικής αναγέννησης του ανθρώπου, την έξοδο στο φως της αλήθειας και της αλληλεγγύης», δήλωσε από το ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Ρέθυμνο για τον εορτασμό των Θεοφανείων παρακολουθώντας την δοξολογία αλλά και τη ρίψη του σταυρού στο λιμάνι.

Στη δήλωση της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξέφρασε τη χαρά της να βρίσκεται αυτή τη γιορτινή ημέρα κοντά στους νησιώτες « σε μια ιστορική πόλη της Κρήτης, το Ρέθυμνο, κοιτίδα και σταυροδρόμι των σπουδαιότερων πολιτισμών της Μεσογείου« και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση. 

Ολόκληρη η δήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

«“Φώτα, ολόφωτα” σήμερα και ο εορτασμός της βάφτισης του Χριστού εκφράζει διαχρονικά την ανάγκη της πνευματικής αναγέννησης του ανθρώπου, την έξοδο στο φως της αλήθειας και της αλληλεγγύης. Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι, τέτοια γιορτινή μέρα, κοντά στους νησιώτες μας, σε μια ιστορική πόλη της Κρήτης, το Ρέθυμνο, κοιτίδα και σταυροδρόμι των σπουδαιότερων πολιτισμών της Μεσογείου. Από το ενετικό λιμάνι του εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση!»

Δείτε φωτογραφίες


6075831


6075762


6075765


6075826

Δημοφιλέστερα

To Top