Πολιτική

Στο Φανάρι για τα Θεοφάνια ο Κασσελάκης – «Εύχομαι το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλους τους Έλληνες»

«Κοινωνική ειρήνη μέσα στην Ελλάδα» ευχήθηκε στη δήλωση του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο Φανάρι.


kasselakis-fanari-1_2


kasselakis-fanari-2_2


kasselakis-fanari-3_2

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε τη θεία λειτουργίαστον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου και αμέσως μετά δήλωσε:

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες όπου και να βρίσκονται. Είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι ευγνώμων στον Οικουμενικό Πατριάρχη που με προσκάλεσε, να είμαι εδώ στα Φώτα, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Είναι μία γιορτινή μέρα, μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία, όπου πρέπει να κάνουμε πράξη αυτό που είπε και ο Παναγιότατος στο κήρυγμα του. Αυτό το πνευματικό υπόβαθρο της πίστης μας να γίνει πράξη στην ειρήνη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε ειρήνη στη γειτονιά μας, αλλά και κοινωνική ειρήνη μέσα στην Ελλάδα.

Εύχομαι από καρδιάς να φωτίσει το άγιο πνεύμα όλους τους Έλληνες, να μπορέσουμε να γίνουμε ο καλύτερος μας εαυτός, να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας, υγεία στο νέο έτος και ειλικρινά καλή χρονιά, χαμόγελο και όλοι μαζί για τον ελληνισμό, όπου και αν είμαστε».


kasselakis-fanari-4_2


kasselakis-fanari-5


kasselakis-fanari-6

Δημοφιλέστερα

To Top