Διεθνή

Νέα Υόρκη: Δύο τραυματίες αστυνομικοί σε συμπλοκή μεταναστών που ξεκίνησε όταν ένας έκλεψε τη σειρά άλλου

Τουλάχιστον δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και δύο άνδρες συνελήφθησαν σε καυγά που ξέσπασε όταν ένας επιχείρησε να κλέψει τη σειρά άλλου σε μια ουρά 400 αιτούντων άσυλο έξω από ένα κέντρο μεταναστών στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Η άγρια μάχη σώμα με σώμα ξεκίνησε χθες το πρωί στο κέντρο της East 7th Street κοντά στο Tompkins Square Park, όταν ένας άνδρας προσπάθησε να μπει κρυφά στη γραμμή αναμονής, προφανώς «κλέβοντας» τη σειρά άλλων που περίμεναν για ώρες, σύμφωνα με σε αυτόπτες μάρτυρες.

Ο καυγάς των δύο αντρών μετατράπηκε σε σύρραξη με την αστυνομία να επεμβαίνει για να αποκαταστήσει την τάξη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο ένστολοι στην προσπάθεια τους να χωρίσουν τους μετανάστες που είχαν τσακωνόντουσαν.

Διακομίστηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός μετανάστη.

Οι μετανάστες που ήρθαν στα χέρια ήταν μεταξύ των εκατοντάδων που πλημμύρισαν το κέντρο ασύλου το πρωί του Σαββάτου προσπαθώντας απεγνωσμένα να υποβάλουν ξανά αίτηση για προσωρινή στέγαση.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι οι μετανάστες που συμμετείχαν στη συμπλοκή ήταν υπό κράτηση, αλλά δεν έχουν ακόμη απαγγελθεί κατηγορίες για εγκλήματα.

Δημοφιλέστερα

To Top