Ελλάδα

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης είχε δανείσει €17.000 στον 51χρονο και θα του τα ζητούσε πίσω στο κυνήγι – «Είχα επιστρέψει τα χρήματα»

Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι συνεχίζονται, νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη σχέση του αγνοούμενου με τον 51χρονο που τον είδε για τελευταία φορά στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ.

Ο 51χρονος, ο οποίος αρχικά κλήθηκε να δώσει πληροφορίες για την εξαφάνιση και στη συνέχεια συνελήφθη γιατί είχε πάνω του ένα μαχαίρι, είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας και συνεργάτης.

Κρεοπώλης στο επάγγελμα είχε συναλλαγές με την οικογένεια του Μπάμπη που δραστηριοποιείται στην κτηνοτροφία ενώ κάποιες φορές τον συνόδευε στο κυνήγι.

Ο 31χρονος Μπάμπης:


mpampis__4_


mpampis__2_


mpampis__1_


mpampis


mpampis__3_

Πριν από λίγο καιρό, ο 51χρονος είχε ζητήσει από τον 31χρονο ένα δάνειο, ύψους 17 χιλιάδων ευρώ, για μια εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

Ωστόσο, οι μήνες περνούσαν χωρίς ο 51χρονος να του επιστρέφει τα χρήματα. Όταν ο Μπάμπης ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με τους δικούς του, είχε αποφασίσει να ζητήσει πίσω τα δανεικά.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος, σχεδίαζε να του κάνει κουβέντα για τα χρήματα στο κυνήγι.

Τι ισχυρίζεται ο 51χρονος

Ο 51χρονος φέρεται να λέει ότι επέστρεψε τα χρήματα του δανείου, κάτι που οι φίλοι του αγνοούμενου διαψεύδουν κατηγορηματικά ισχυριζόμενοι πως συνέχιζε να του χρωστά το ποσό.

Παράλληλα, ο 51χρονος έχει αναφέρει στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ότι αφού παρέλαβε τον 31χρονο από το σπίτι του στη συνέχεια τον άφησε σε μια περιοχή κοντά στα παλαιά ΤΕΙ.

Δημοφιλέστερα

To Top