Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Ολυμπιακός – ΑΕΚ (21:00, Cosmote Sport 1) – Η ενδεκάδα των γηπεδούχων

Στο άδειο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι της 17ης ημέρας της Stoiximan Super League 1. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που για τους ερυθρόλευκους είναι κομβικό για τη συνέχεια τους στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα από τη Λαμία και είναι στο -6 από την κορυφή και σε περίπτωση ήττας μπορεί να βρεθεί και στο -6.

Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει να βγάλει αντίδραση μέσα στο γήπεδο και να επιστρέψει στις νίκες πριν από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο για το Κύπελλο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ που δεν ανακοίνωσε αποστολή δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπιελ και Ελ Αραμπί, τον Ελ Καμπί που απουσιάζει με την Εθνική του ομάδα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά και τον Γιόβετιτς που ένιωσε ενοσχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Ματίας Αλμέιδα σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τους προηγούμενους μήνες, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα τραυματισμών μετά και την επιστροφή του Αραούχο σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Κάτι πολύ σημαντικό ενόψει συνέχειας για τη διαχείριση του «Πελάδο», ο οποίος έχει τις γνωστές απουσίες των διεθνών Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι. Η ΑΕΚ επίσης δεν ανακοίνωσε αποστολή και μένει να φανεί αν ο «Πελάδο» συμπεριλάβει τον Αραούχο στην τελική 20άδα.

Η ΑΕΚ είναι στο +3 από τον Ολυμπιακό και με νίκη ξεφεύγει με 6 και συνεχίζει σε τροχιά κορυφής.

Η ιστορία

Δημοφιλέστερα

To Top