Αθλητισμός

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο γυναικών, Ολλανδία – Ελλάδα 15-10: Στην οχτάδα ως δεύτερη – Βίντεο

Με ήττα 15-10 από την οικοδέσποινα Ολλανδία, ολοκλήρωσε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών της Ελλάδας τις υποχρεώσεις της στην Α΄ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου και προκρίθηκε απευθείας στους προημιτελικούς της Τρίτης (9/1), όπου θα περιμένει το νικητή της αυριανής (8/1) νοκ-άουτ αναμέτρησης, μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Εφόσον η ελληνική ομάδα περάσει στους «4», που είναι το λογικό, θα κοντραριστεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- με την κάτοχο του τίτλου Ισπανία, η οποία σήμερα εξασφάλισε με εμφατικό τρόπο την πρωτιά στον Β΄ όμιλο, νικώντας 14-8 την Ιταλία.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8opcoyer3t)

Για να μπορέσει να διεκδικήσει αποτέλεσμα απέναντι στις πρωταθλήτριες κόσμου, ήταν δεδομένο ότι η εθνική έπρεπε να αποδώσει σαφώς καλύτερα στην άμυνα, σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια της στη διοργάνωση.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8of03f56i1)

Αυτό όμως δεν συνέβη, με τις Φαν ντε Κράατς και Φαν ντερ Σλουτ να βρίσκουν από νωρίς ρυθμό. Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε με 3/3 στην παίκτρια παραπάνω και έμεινε στο παιχνίδι στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια η ολλανδική πίεση οδήγησε σε λάθη κι αυτά σε εύκολα γκολ στην κόντρα.

Δημοφιλέστερα

To Top