Ελλάδα

Σχολεία: Ποια είναι κλειστά σήμερα

Κλειστά θα παραμείνουν λόγω της κακοκαιρίας των προηγούμενων ωρών τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Δημοτικοί Παιδικοί σταθμοί στη Ζάκυνθο, σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου κ.Γεωργίου Στασινόπουλου. Ζημιές έχουν σημειωθεί στο Νηπιαγωγείο στο Κερί. Θα ελεγχθούν όλες οι σχολικές μονάδες.

Εξαιτίας πτώσης δένδρων μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, η περίφραξη του 2ου Νηπιαγωγείου Πυλαίας και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας έχει υποστεί ζημιές. Επιπλέον, προκλήθηκαν καταστροφές στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Αν και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου εργάζονται ήδη για την αποκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου, για λόγους ασφάλειας, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Κλειστό θα παραμείνει και το Δημοτικό Σχολείο Μολύβου, κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου, επειδή οι ιδιαίτερα ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν ζημιές στη στέγη του.

Τέλος, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και των τριών Δήμων, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.

Η κατάσταση με το κλείσιμο των σχολείων παραμένει δυναμική και αναμένεται περαιτέρω ενημέρωση.

*φωτογραφία αρχείου

Δημοφιλέστερα

To Top