Αθλητισμός

H Μπαντόσα απέκλεισε το ενδεχόμενο να παίξει μεικτό με τον Τσιτσιπά στο Australian Open

Μετά τον αποκλεισμό της από την Μπερνάρντα Πέρα στην Αδελαϊδα, η Πάουλα Μπαντόσα φαίνεται πως θέλει να αφοσιωθεί στο μονό, ώστε να βελτιώσει το παιχνίδι της, μετά την επιστροφή της από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.

Η Ισπανίδα ρωτήθηκε για το αν θα παίξει μεικτό με τον Τσιτσιπά στο Australian Open και από τα λεγόμενά της, μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο αυτό.

«Μεικτό διπλό; Θα έχω ήδη αρκετά να σκεφτώ με τα μονά εκεί» απάντησε χαρακτηριστικά. Να τονιστεί πως και ο Στέφανος ήταν διστακτικός, όπως φάνηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Guardian, καθώς με δεδομένη την παρουσία του σε απλό και διπλό, θα ήταν εξαιρετικά φορτωμένο το πρόγραμμά του.

«Είναι δύσκολη απόφαση επειδή θέλω πολύ να παίξω μαζί της, αλλά η προτεραιότητά μου είναι το μονό και είναι σημαντικό να εξοικονομήσω ενέργεια. Επίσης έχω δεσμευτεί ήδη να παίξω διπλό με τον αδερφό μου (τον Πέτρο). Οπότε τρια διαφορετικά τουρνουά θα ήταν πολύ απαιτητικό» είχε δηλώσει.

Να τονιστεί πως πέρυσι είχαν δηλώσει συμμετοχή στο μεικτό του Wimbledon, αλλά τραυματίστηκε η σύντροφός του, ενώ τον περασμένο μήνα έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά στο Αμπου Ντάμπι, όπου κέρδισαν τον αγώνα επίδειξης στον οποίο συμμετείχαν.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top